Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Български военни направиха нещо, с което показаха професионализъм и умения. Военнослужещи от

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Български военни направиха нещо, с което показаха професионализъм и умения. Военнослужещи от
Коментари Харесай

Военни унищожиха невзривен боеприпас край село Лозенец

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/

Български военни направиха нещо, с което показаха професионализъм и умения. Военнослужещи от Втора механизирана бригада унищожиха невзривен арсенал, открит в региона на село Лозенец, област Ямбол.

Формированиe за преодоляване и/или превъзмогване на следствията от бедствия (ФОППБ) от в.ф. 52590 – Ямбол, от състава на Втора механизирана бригада, с началник сержант Енчо Георгиев, извърши разузнаване, превозване и заличаване в безвреден регион отвън обитаемото място на невзривен арсенал в късния следобяд на 02 август.

Боеприпасът е открит същия ден при осъществяване на селскостопанска активност в землището на село Лозенец, област Ямбол, а при направения оглед е открито, че това е изстрел „ ПГ – 9 ” с взривател.

Военнослужещите действаха на съображение отправено искане на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и по предписание на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР